perjantai 30. heinäkuuta 2010

Hazelmoor tapaaminen Valkeakoskella 24.7.

Viime lauantaina ajoin Rosin kanssa Valkeakoskelle tapaamaan kasvattajaa ja muita Hazelmoorilaisia koirineen. Ilma oli vähän tuulinen ja pilvinen, mutta eipähän ollut ainakaan liian kuuma.

Melkein samantien kun päästiin paikalle osallistuttiin juoksukilpailuun. Rosi ei ollut ihan nopeimmasta päästä, mutta ihan hauskaa oli joka tapauksessa!

Sen jälkeen käytiin tekemässä pellolle jäljet Eijan&Lucan sekä Lauran&Lempin&Tarun kanssa. Oli meidän osalta aika ex tempore päätös lähteä jäljestämään, joten ei ollut jälkiliinaa eikä purkkeja mukana.Tein Rosille tauon jälkeen taas lyhyen epämääräisen ja loivan kaarevan jäljen, jossa namia siellä täällä. Tuli pieni ojan ylityskin! Jäljet saivat vanheta hetken aikaa. Sain Eijalta Lucan jälkivaljaat lainaksi ja kokeiluun, kun välillä tuntuu että Rosia häiritsee jalkojen välistä kulkeva hihna.
Rosi teki yllättävän hyvää työtä, nosti päätään välillä, mutta jatkoi ihan kivasti taas nenän käyttöä. Ojan ylityksessä ei ollut mitään ongelmaa (olin tosin tallannut sitä vähän huolellisemmin..)
Muilta tuli vinkiksi antaa koiralle enemmän tilaa ja liinaa kun se jäljestää. Puhuttiin muutenkin keppien ja kulmien opettelusta, siitä kun koira hukkaa jäljen jne, tuli tarpeeseen nekin ohjeet. Itse sain lisää innostusta tähänkin hommaan ja ollaankin tehty tällä viikolla kolme metsäjälkeä!! Niistä myöhemmin lisää.

Iltapäivällä osallistuttiin agility kisaan, oli meidän 5. kerta agilitya koko elämässä ja ihan ensimmäinen rata! Kepit ja renkaan jätin suosiolla väliin, kun ne on vielä niin heikolla pohjalla. Meidän rata koostui siis vain putkesta ja aidoista. Omalla kohdalla ohjauksesta ei voi vielä edes puhua, mutta Rosi seurasi joka tapauksessa todella hienosti ja haki putken ihan loistavasti! Huomasi, että Rosi oli ihan innoissaan eikä sillä käynyt mielessäkään lähteä muualle juoksentelemaan. Jee!

Oli kiva nähdä Lucaa ja Unnaa ja vähän vertailla sisaruksia. Aika samanlaisia tapauksia vaikuttavat olevan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti