maanantai 12. huhtikuuta 2010

perjantain tokoilut

Perjantain toko yllätti positiivisesti! Rosi oli tosi hienosti kuulolla ja jäi tosi hyvä fiilis. Sain kuulla kehuja treenin jälkeen, kun Rosi oli niin tarkkaavainen ja keskittynyt :) Seuraaminen, henkilöryhmä ja istuminen tehtiin ensimmäisellä kierroksella peräkkäin ja palkkasin vain liikkeiden jälkeen.

Seuraaminen meni hyvin, treenikentällä näköjään skarppaan itsekin, koska nyt en möhlinyt täyskäännöksiä ollenkaan. Tehtiin koko seuraamiskaavio ja myös henkilöryhmä. Ryhmä ei ollut muuten vaikea, kommenttia tuli vain omasta hihnakädestä, jolla meinasin alkaa kiristää hihnaa henkilöiden ympäri kävellessä.

Istuminen meni juuri niinkuin arvelinkin, käskyn jälkeen jouduin edelleen tekemään puolipysähdyksen ja varmistaa, että Rosi istuu. Toisella kierroksella apuja ei tarvinnut enää antaa niin paljon. Hiljaa hyvä tulee.

Maahanmenot sujui ja luoksetulossa pidin kädet vatsalla, jotta eteentulo olisi suora. Sivulle Rosi tuli tosi nätisti. Luoksetulossa saisi omasta mielestä olla vauhtia vielä lisää, mutta sitäkin varmaan tulee, kunhan eteentulot saadaan varmoiksi.

Paikallamakuuta tehtiin niin, että jätin Rosin maahan, jolloin kaksi muuta koirakkoa teki seuraamiskaaviota sen edessä. Itse seisoin 30 askeleen päässä ja alkuun kaikki meni hyvin. Se ei häiriintynyt toisista koirista, vaikka ne välillä menivät aika läheltäkin. Liikkeen pilasin itse, koska en palannut palkkaamaan Rosia niinkuin vielä ollaan tehty. Tyhmä mikä tyhmä, ja jossain vaiheessa (ehkä puolen toista minuutin jälkeen) Rosi nousi ylös ja yritti tulla itse hakemaan palkkaa. Tämän jälkeen se ei enää pysynyt maassa ollenkaan, vaikka jäin ihan parin metrin päähän ja oli tarkoitus palkata usein ja paljon. Treenin päätteeksi otin vielä paikallaoloharjoitusta, kun toinen koirakko teki seuruuta vieressä. Palkkasin ensin 10, 15 sekunnin välein ja lopulta ehkä minuutin välein. Harmittaa vaan, että "päästin" Rosin nousemaan, koska tähän mennessä se on pysynyt hyvin paikallaan. Toivotaan, ettei se nyt keksinyt, että sieltä voi noustakin..

Ylipäätään tuntuu, että liikkeet on yllättäen aika hallinnassa. Toki istumista, paikallaoloa ja luoksetuloa pitää vielä viilata, jotta päästään avuista eroon, mutta hyvällä mallilla kaikki alkaa olla.

Hyvä me, kyllä me jo jotain osataan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti