sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Minitottis

Meillä alkoi lupaavasti lauantain treenit.. Ennen kentälle menoa oltiin ajettu lihakaupan kautta ja ostettu pihvit, joista oli tarkoitus tehdä ihmisille ruokaa illemmalla. Päästiin kentälle ja sain kuulla, että agility on peruttu kouluttajan sairastumisen vuoksi. Sillä välin kun kävin toteamassa, ettei koulutusta ole, Rosi oli onnellisena vetäissyt lihat naamaansa. Olin hölmö unohtanut laittaa lihan jonnekin turvaan.. Hienosti etenee meidän laihdutuskuuri! (oikeasti se näyttäisi toimivan melko hyvin, käyn huomenna puntarilla Rosin kanssa, jotta tiedän oikeasti missä mennään..)

Parin tunnin päästä palattiin takaisin kentälle, nyt oli vuorossa tottis. Normaalitreeniaika olisi perjantaisin klo 17, mutta kun ei sillon töiden takia päästy saatiin oma extratreeni. Meitä oli vaan kaksi koirakkoa, joten aika häiriötön treeni tuli. Meillä oli Rosin kanssa ohjelmassa lähinnä seuraaminen + muutamat paikalla olot. Seuraamiset meni aika kivasti taas, saatiin piiitkiä pätkiä! Tehtiin käännöksiä (lähinnä oikealle), täyskäännöksiä ja temponvaihteluita. Tällä hetkellä tehdään seuruut niin, että pidän namia kädessä, mutta kädet heiluu liikkeen mukana, eikä Rosi ole kädessä kiinni. Täyskäännöksiä ja käännöksiä tein alkuun ihan paikallaan, mutta nyt ne on jo ollut jonkin aikaa mukana liikkeessä, kun ei niissä ollut mitään ihmeellistä korjattavaa. Itsehän en kunnolla näe pysyykö Rosi oikeasti niin tiivisti käännöksissä mukana kuin luulen, mutta ei niissä ainakaan ollut eilen kouluttajalla valittamista :)

Tehtiin loppuun vielä muutamat , helpot paikallaolot. Koira istumaan/maahan, itse kävelin noin 5 metrin päähän ja palasin samantien takaisin koiran luokse. Tutussa ympäristössä pidemmätkin matkat sujuu, mutta nyt oli vähän levottomuutta ilmassa, joten tehtiin nyt näin.

Treenin jälkeen kävin vielä muistuttelemassa Rosille agiputkea. Käsiohjaus ja "putki" ja Rosi juoksi ihan innoissaan putken läpi. Se ei meinannut lopettaa, ennen kun laitoin sen takaisin hihnaan. Rosi olisi varmaan juoksennellut sitä putkea vaikka loppu iltapäivän :) Ihana nähdä Rosi noin innostuneena! Ens lauantai jää meiltä harmi vaan väliin, kun oon taas töissä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti