maanantai 8. maaliskuuta 2010

Lauantaitottis

Lauantaina oli tosiaan tottista. Alkuviikkon säiden perusteella elättelin toiveita treeneistä auringon paisteessa, mutta lauantaina satoikin taas lunta ja treenailtiin lumisateessa. Tyypillistä.

Kevätkauden avaus kun oli, niin näytettiin vähän mitä ollaan viimeksi tehty ja mikä koulutustaso on. Me oltiin ryhmässä "jo vähän jotain ennenkin tehneet" ja hitsin hyvin meni! Taas tyypillistä Rosia, se teki todella hyvin ja keskittyneesti, kun oli yleisöä. Seuraamista otin ensin suht lyhyitä pätkiä. Kouluttaja sanoi parin pätkän jälkeen, että voin ihan hyvin vaatia Rosilta pidempää keskittymistä, koska se selkeästi tietää mitä pitää tehdä. Lopulta otin jo yli 30 askeleen seuruupätkiä ja Rosi piti kontaktin ja oikean paikan ihan huippu hyvin. Ensi kerralle tuli läksyksi päästä kenttä poikittaissuunnassa edes takaisin yhdellä käskyllä ja palkkauksella. (varmaan noin 100 askelta) Tänään kokeilin taas noin 30 askeleen pätkiä ja edelleen meni kivasti. Mitä ihmettä olen ennen tehnyt, kun jo 15 askelta on ollut hirveän vaikeaa? Itselläkin on taas movitaatio kohdallaan, kun on kotiläksyä seuraavalle kerralle. Tulee tehtyä paljon määrätietoisemmin, kuin muuten.

Muita liikkeitä ei käyty sen kummemmin läpi, kunhan näytettiin mitä osataan. Itse huomasin muihin koiriin verratessa, että oon saanut opetettua Rosille aika napakat ja nopeat istumiset ja maahanmenot. Liike pysähtyy saman tien kun käsky tulee ja se myös pysyy paikallaan. Sen suhteen ollaan edistytty paljon. Hyvä me! :)

Kouluttajat oli tosi fiksun oloisia ja selitti perusteellisesti miksi joku asia kannattaa tehdä niin tai näin. Jäi tosi positiivinen olo ja nyt seuraavaa kertaa innolla jo odotan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti