sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Uusia tuttavuuksia

Eilinen oli oikea riehupäivä ja tänään ollaankin sitten oltu vähän kiltimmin.

Rosi on laajentanut reviiriään pihalla aika paljon ja uskaltautuu yksin yhä kauemmas ja kauemmas. Ulkona täytyy käydä moikkaamassa muut pihalla olevat, eikä uudet ihmiset ujostuta edelleenkään. Miehistä ja naisista pitää ihan yhtä paljon ja tottelee naapureiden luoksetulokutsua välillä paremmin kuin minun!

Toiset koirat sen sijaan vähän pelottavat välillä. Kävelypolulla vastaan tulevia koiria se tarkkailee mieluiten jalkojeni takaa, eikä halua juuri tehdä tuttavuutta. Tänään kuitenkin tutustuttiin vähän paremmin paimensukuiseen suomenlapinkoira Vilpaan ja bordercollie Arttuun. Alun arkailun jälkeen Rosi uskaltautui tutustumaan ja kaikki menikin hyvin sen jälkeen.

Tuo aristelu johtuu varmaan ihan siitä, ettei olla vielä muita koiria kauheasti tavattu, kun ei rokotukset ole kunnossa. Päätin kuitenkin, että ensi viikolla käydään leikkimässä yhden kaverin shetlanninlammaskoiran kanssa, ettei muut koirat ihan ala pelottaa.. Rokotusten ottamisen jälkeen aletaan muihin koiriin totuttautuminen sitten ihan kunnolla. Ja kohtahan ne rokotuksetkin onneksi otetaan.

Olen yrittänyt selailla meille sopivaa pentukurssia ja toivottavasti jonnekin mahdutaan. Ilmottauduin Pienen Koiruuden arkitottelevaisuuden alkeet kurssille, nyt jännään vaan mahdutaanko me mukaan..

1 kommentti:

  1. Ihana lueskella teidän edesottamuksia ja varsinkin nähdä paljon ihania kuvia Rosista. Terkkuja vaan täältä kasvattikodista koko porukalle. Terveisin Minna

    VastaaPoista