keskiviikko 14. tammikuuta 2009

uusia taitoja ja muita kuulumisia



Rosi on nyt muutaman päivän ollut vähän pidempään yksin kotona, kun me muut ollaan oltu koulussa tai töissä. Hyvin on mennyt, se todennäköisesti nukkuu suurimman osan ajasta. Ainakin se on aina ihan unenpöppörössä, kun tulen kotiin. Ja eihän se kovin kauaa yksin ole, maksimissaan kolmisen tuntia, yleensä vajaa kaksi.

Rosi ei pidä sateesta. Muutamana sateisena päivänä on sattunut vahinkoja sisälle muutamaan otteeseen, koska se ei ole suostunut pissimään ulkona. Kunnon kävelylenkit voi sitten myöhemmin jättää hyvällä omatunnolla väliin sateisina päivinä ;)

Kynsienleikkuu ja turkin harjaaminen sujuu jo oikeen hyvin. Se ei enää yritä syödä saksia, eikä harjaa, vaan makoilee ihan rauhallisesti sylissä. Suun tutkimista joudutaan vielä harjoittelemaan paljon. Ymmärtäähän tuon, että tekisi mieli purra, kun kerran niitä sormia suuhun tungetaan. Edistystä kuitenkin tapahtuu koko ajan.
Rosi on ilokseni oppinut odottamaan ovella tassujen kuivausta, kun tullaan ulkoa sisälle. Ihanaa, kun ei tarvitse siivota kuraisia tassun jälkiä enää joka paikasta. Naureskelin muuten tolle tokaksi ylimmälle kuvalle, taisi vähän ulkoilu väsyttää meidän pikkuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti