lauantai 26. kesäkuuta 2010

Oma mansikka, muu maa mustikka


Päästiin kuin päästiinkin piiitkän ajomatkan jälkeen takaisin Suomeen. Rosin kanssa oli ihan superhelppo matkustaa! Se hölmö hyppäsi autoon ja kuljetushäkkiin joka kerta yhtä iloisena, ihan sama kuinka paljon oltiin jo sinä päivänä ajettu.
Majapaikkojen suhteen kävi myös tuuri, Saksassa (Kassel) ja Tanskassa (Dragor) Rosia pystyi ulkoiluttamaan vapaana, mikä kelpasi autoilun jälkeen Rosille enemmän kuin hyvin ;) Ruotsissa (Tukholma) päästiin kyllä ulkoilemaan, mutta vain hihnassa, vaikka hotelli ei edes ollut mitenkään ihan keskustassa. Vapaana juoksemisen sijaan käytiin kyllä vielä metrolla nopeasti keskustassa pyörähtämässä ja katsomassa josko olisi Victorian ja Danielin häistä ollut vielä jotain jäljellä. Sielläkin kävellessä Rosi oli tosi nätisti, näköjään en ole sitä turhaan pienempänä pitänyt mukana joka paikassa.. Ensimmäisenä yönä hotellissa se kuunteli tarkkaan ulkoakuuluvia ääniä ja vähän tuhahteli silloin tällöin, mutta loppu matkasta se ei enää tehnyt sitäkään.
Laivamatka meni samaten ihan kivasti, Rosi suostui pienen houkuttelun jälkeen käyttämään koirien hiekkalaatikkoa ja otti edelleen matkustamisen lunkisti. Göteborgissa oli kuulemma ollut joku isompi koiranäyttely, laivassa oli ihan hirveästi koiria!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin Suomeen :) Tanskassa oli juhannuksena maailmanvoittajanäyttely, olisitteko sattuneet tuon porukan kanssa samoille lautoille? Terkuin Minna Tampereelta

    VastaaPoista