torstai 10. kesäkuuta 2010

Auringonpistos?

Eilen oli taas hellepäivä, noin 30 astetta. Oltiin Rosin kanssa rannalla pari tuntia, se kahlaili vedessä suurimman osan ajasta, juoksenteli vähän ympyrää ja meni sitten metsän reunaan varjoon. Se ei vaikuttanut kärsivän auringosta yhtään, vedessä läträäminen taisi viilentää aika hyvin.

Kahden jälkeen lähdin töihin ja illalla kun tulin kotiin Rosi ei ollutkaan enää omaitsensä. Se oli saanut ruoan sillä välin ja päässyt ulos ja ollut kuulemma ihan normaali, mutta kun minä tulin kotiin se ei meinannut tulla pois sängyn alta moikkaamaan. Ei siis todellakaan normaalia käytöstä, Rosi on yleensä aina iloisena vastassa, kun tulen kotiin.. Noh, ajattelin että se oli vaan väsynyt, koska se oli päivällä riehunut sen verran auringossa. Menin Rosin kanssa vielä ulos ja tässä kohtaa vasta alkoikin huolestuttaa. Rosi oli vapaana, mutta se liikkui kuin 15-vuotias vanhus, pysähteli koko ajan ja liikkui hirveän hitaasti ja varovaisesti. Lopulta käveltiin yhteensä ehkä noin 500 metriä, kun Rosia ei huvittanut liikkua. Kävin läpi koko koiran, mutta missään kohtaa Rosi ei reagoinut, eikä näyttänyt olevan kipua.

Päätin odottaa yön yli, josko olo olisi parempi. Noh, aamulla Rosi ei taaskaan suostunut tulla pois sängyn alta. Menin laittamaan sille ruokaa, (laitoin mukaan todella paljon vettä, jotta varmasti saa myös nestettä) kolistelin oikeen niitä kuppeja, mutta se tuli silti vasta hetken päästä, kun olin jättänyt kupin lattialle ja jatkanut muita puuhia. (yleensähän sen täytyy pyytää lupaa ruokakupille, mutta tällä kertaa halusin ihan vaan nähdä tuleeko se ylipäätään)

Nyt odotan, että eläinlääkäri aukeaa ja mennään sinne katsomaan löytyykö jotain mitä en huomannut. Luulen, kyllä että se eilinen aurinko oli liikaa Rosille ja siitä kaikki johtuu. Eläinlääkärillä olisi varmaan jotain liuosta, jolla saataisiin verensokerit ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti