tiistai 24. marraskuuta 2009

Koulutusta löytyi!

Vihdoin löytyi täältäkin koulutuspaikka! Ja loistavaa, sillä tottis ja agility molemmat samassa paikassa :) Tänä lauantaina olisi tarkotus mennä, jos vaan ehditään. Tyypillisesti kaikki menot aina samaan aikaan, mutta yritetään.

Agility ja tottelevaisuus on harmittavasti peräkkäin, ja taitaa tulla vähän liian rankka treeni jos molempiin osallistuu. Tottistahan nyt voi kotonakin/vapaavuoroilla harjoitella, mutta olis kiva kuulla kommenttia miten edistytään. Agilitya sen sijaan en uskalla mennä yksin räpeltämään, ettei kaikkea opetella alusta alkaen väärin.. Pitää varmaankin kehitellä tähän joku vuoroviikkosysteemi.

Jälkiä ollaan edelleen tehty melko ahkerasti. Olen tehnyt Rosille muutamia kiemurtelevia jälkiä, jotka se on selvittänyt ihan hyvin.
Ollaan tehty kokeilumielessä myös kaksi esinejälkeä (suoria, joissa noin 15 askeleen välein kissanruokapurkki, jonka kohdalla käsky "maahan" ja syödään jalkojeni välissä maaten) Osoittautui vaikeaksi, meni perusjäljestyskin vähän hakuteille. Rosia ei yhtään miellyttänyt maata märkien lehtien päällä ja varsinkaan jalkojen välissä. Sai aika monta kertaa pyytää maahan, ennen kuin suostui. Lähti kyllä käskystä aika kivasti jatkamaan, mikä oli ehkä ainoa postiivinen asia esineiden suhteen..

On meillä jopa yksi uusi temppukin: "pyöri". (Rosi pyörähtää vasempaan itsensä ympäri)

Hihnassa kulkemista on jouduttu taas muistelemaan :( Siirto nahkahihnasta flexiin ei suju kovin huomaamattomasti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti