sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Eläinlääkärikäynti ja siskon tapaaminen


Perjantaina käytii Rosin kanssa eläinlääkärissä rokotuksissa. Tälläkin kertaa sujui käynti oikeen hienosti, kaikki oli kunnossa ja Rosi todettiin oikeen reippaaksi pennuksi :) Hankin samalla Rosille passin. Olen lähdössä maaliskuun lopussa Itävaltaan kolmeksi viikoksi ja Rosi pääsee mukaan. Siellä on sille ihanat pellot ja metsät, joissa saa juosta ihan niin paljon kuin huvittaa.

Tänään tavattiin Laura, Eero ja Unna. Ei oikein osattu päättää tunnistivatko ne toisensa, mutta leikkimään ne ryhtyivät ihan samantien. Vauhtia riitti ja hauskaa taisi olla. Selvästi oman ikäinen koira on paras leikkikaveri. Aikuisten koirien riehumisleikit tuntuvat Rosista liian rajuilta ja nyt olikin kiva kun oli tasavertainen kaveri. Unna on kyllä oikeen suloinen pentu myös, vähän vaan sirompi ja pienempi kuin meidän koiruli. Kuvia löytyy galleriasta.

Me ei Rosin kanssa päästä 4.4. Pet expoon näyttelyyn, mutta tarkoitus olisi mennä sitten 3.5. Hollolaan tai Tampereelle 16.5. Niihin molempiin on kyllä aika paljon aikaa vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti