lauantai 13. helmikuuta 2010

Jatkampa nyt tätä kirjoittelua, kun kerran innostuin..

Käytiin välissä iltapissatuksella Rosin kanssa ja ajattelin samalla ottaa pari seuraamispätkää ja paikallaoloa. Olisi voinut ehkä jättää väliinkin, ei ollut ihan kehumisen arvoista. Rosi oli niin vetelänä, että parin kehnon yrityksen jälkeen vaan vähän riehuttiin narupallolla ja tultiin takaisin sisälle.

Kaikki arkijutut toimii hyvin, mutta sen sijaan "oikea" koulutus ei luonnistu. Kattelin tossa joku päivä sitten YouTubesta muutamia toko ALO kokeita ja totesin, ettei se nyt ihan niin kaukana meiltäkään olisi, jos vaan hallittaisiin seuraaminen (hyppyäkään ei olla kyllä tehty) Se on mennyt meillä ihan mahdottomaksi. En tiedä miten olen sen onnistunut pilaamaan, mutta seuraaminen ei kyllä kuulu Rosin lemppareihin enää.. Huvittavin juttu on se, että sillon kun ei treenata, Rosi saattaa "seurata" huvikseen vaikka kuinka pitkän matkan. Pitäisi varmaan alkaa palkata omatoimisesta seuraamisesta ja liittää uusi käskysana joskus, kun Rosi alkaisi tarjota seuraamista itsekseen..?

Toinen juttu on se, että lelut ei meinaa enää palautua mulle. Sisällä leikkiessä se tuo lelut aina takaisin, ihan pyytämättäkin, mutta ulkona ei. On vähän kurja palkata heittämällä lelu, kun melkein aina Rosi jää leikkimään sillä yksikseen vähän matkan päähän. Maaliskuussa alotetaan taas ohjattu koulutus, josko sieltä saatais apua näihin. Treenikaveri olis kiva myös, toinen näkee välillä niin paljon enemmän kuin itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti