torstai 16. huhtikuuta 2009

Reissusta..

Jälleen kotona! Reissu meni Rosin osalta tosi hienosti. Molemmat lennot menivät oikeen mallikkaasti, ja kuten aavistin, minä hermoilin reilusti enemmän. Henkilökunta oli tosi ystävällistä (voi sitä lepertelyn määrää!!) eikä Rosin matkustamisen suhteen ollut mitään ongelmaa. Munchenin päässä virkailija ei tosin ensin meinannut löytää koiravaraustani, mutta muutaman puhelun ja ohjeiden jälkeen sekin löytyi tiedoistani.

Virkailijat olivat hämmästyneitä siitä, että Rosi meni kiltisti kuljetushäkkiin "laatikkoon" käskyn kuultuaan. Yleensä omistajilla on kuulemma vaikeuksia saada koiransa kuljetuslaatikkoon. Johtuukohan puutteellisesta totuttelusta vai huonoista kokemuksista? Jos koira ei tuntisi oloaan turvalliseksi omassa häkissään, en kyllä lähtisi sitten sen kanssa matkustamaankaan..

Perillä Rosi oli selvästi vähän stressaantunut uudesta paikasta ja ilmaston muutoksesta. Muutaman päivän jälkeen se oli kuitenkin taas oma itsensä. Molempien lentojen jälkeen Rosi oli pari päivää myös tavallista ääniherkempi, mikä on kyllä ihan ymmärrettävää lentokoneen melun jälkeen. Matkustelu väsyttää ja kotiin palatessa Rosi onkin ottanut aika lunkisti.

Lämpötilat Itävallassa pyörivät +20 asteen ympärillä. Rosin tuuhea talviturkki oli tietysti niihin lämpötiloihin aivan turhan lämmin ja karvaa alkoikin lähteä aika runsaasti jo ensimmäisinä päivinä. Tapasimme sattumalta toisen aussien, 4kk blue merlen ja Rosi näytti tosi jykevältä pikkuisen ja siron nartun rinnalla. Ei se koko sinänsä, mutta turkki... Rosin karva oli ainakin puolta pidempää ja tuuheampaa. 4kk pennulla oli vielä ihan pikkupennun turkki. Ilmastosta se varmasti johtuu, kun täällä on niin kylmä ja siellä ei.

Kuvia matkalta lisäilen, kunhan saan niitä koneelle ja johonkin järjestykseen.

Ja vielä lisämaininta, Rosi on ollut sisäsiisti nyt kuukauden! Jihuu!

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Sattumalta löysin teidän blogin :)
    Kiva löytää muiden aussielapsosten blogeja. Voi vähän vertailla sitä kehitystäkin ;)
    Meillä odotetaan innolla sitä päivää, kun voi todeta sisäsiisteydestä samaa. Nyt on viikko mennyt kyllä jo tosi lupaavasti. Ainoastaan muutamat pisut tulleet sisälle :)

    Matkakuvia täytyy tulla kyllä urkkimaan myöhemmin! :)
    Rosi vissiin matkusti ruumassa?

    VastaaPoista